Samsung Galaxy S8 voor het eerst in het echt te zien

Hebben we gisteren de Samsung Galaxy S8 in een persfoto kunnen bewonderen, vandaag laat het toestel zich in het echt zien. Samsung zal op 29 maart het toestel officieel aankondigen tijdens een Unpacked evenement.

Hallo Samsung Galaxy S8

Meest opvallende is het ontbreken van de knoppen onderaan het toestel, Samsung gaf altijd de voorkeur aan hardwarematige knoppen onder het scherm. Zoals gisteren ook al bleek toen de persfoto uitlekte, lijkt de Galaxy S8 het eerste toestel van Samsung waarbij de knoppen gewoon op het display getoond worden. Google adviseert fabrikanten al veel langer dat zij on-screen navigatieknoppen moeten tonen.

Samsung Galaxy S8

Nieuwssite BGR heeft de hand weten te leggen op de bovenstaande foto van een echte Galaxy S8. Het toestel heeft een 5,8 inch display, de Galaxy S8+ waarvan nog geen beelden zijn heeft met 6,2 inch een iets groter scherm. Samsung heeft voor haar nieuwe vlaggenschip de Qualcomm Snapdragon 835 besteld, al is het de vraag of ook het Europese model deze processor krijgt. Ook beschikt het toestel gewoon over een 3,5 mm audiopoort en een USB Type-C poort.

Tijdens het Unpacked evenement in New York op 29 maart zal Samsung de S8 officieel onthullen. Vermoedelijk ligt de S8 op 21 april in de winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel