Video’s laten werkende Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zien

Er zijn op het internet nieuwe video’s opgedoken die een goede indruk geven van de nieuwe Samsung Galaxy S8. Op de video’s zien we namelijk het toestel al werkend, en van verschillende kanten. Naast de Galaxy S8 zien we ook de grotere Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 in video

Gisteren kregen we officieel de introductiedatum te horen van Samsung. Tijdens Samsung Unpacked 2017 zal de nieuwe Galaxy S8 aangekondigd worden. Tot die tijd moeten we het doen met de berichten die tot dan binnenstromen. Vandaag zijn op het internet twee video’s verschenen die de Galaxy S8 en Galaxy S8+ laten zien in het eerste filmpje.

Samsung Galaxy S8 plus videoleak

In de tweede video zien we de witte Galaxy S8. Daarbij valt ook op hoe dun de bezels (schermranden) zijn, maar wel boven het scherm volgestopt zijn met sensoren en de front-camera. We zien de touch-toetsen terug, home en nog een derde. Het is niet helemaal duidelijk waar het derde icoontje voor staat. Het kan gaan om de nieuwe assistent Bixby of gaan om multitasking/split-screen.

We moeten nog even wachten op de officiële introductie. Die staat namelijk gepland voor 29 maart. Daarvan zal DroidApp uiteraard uitgebreid verslag doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Foto header toont concept van Benjamin Geskin

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel