Samsung Galaxy S8 opnieuw op de foto: nu ook prijzen en kleuren bekend

Er is weer nieuws te melden over de Samsung Galaxy S8. Niet alleen is de smartphone opnieuw opgedoken op foto’s, waarbij we weer de verschillen zien tussen de S8 en S8+, ook krijgen we meer informatie. De nieuwe informatie gaat over de Galaxy S8 prijs en kleuren.

Opnieuw de Galaxy S8 in beeld

Samsung zal tijdens Samsung Unpacked 2017 de nieuwe Galaxy S8-serie presenteren. Deze zal bestaan uit de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. De twee toestellen zijn al enorm vaak in het nieuws geweest en ook vandaag is dat het geval. Op onderstaande foto, die afkomstig is van een fabrikant van screenprotectors, zien we de S8 en de S8 Plus. Wat opvalt is het langgerekte scherm.

Galaxy S8 S8+ zwart

Galaxy S8 kleuren en prijs

Een doorgaans goed geïnformeerde bron, Roland Quandt, heeft informatie gepubliceerd over de prijzen en kleuren waarin de Galaxy S8 leverbaar zal zijn. Er wordt gesproken voor zowel de S8 als de S8+ over de kleuren zwart, zilver en violet. De Galaxy S8 zal geprijsd worden op 799 euro en de S8+ op 899 euro. Bij de S7 lag de verkoopprijs nog op 699 euro terwijl de S7 Edge voor 799 euro over de toonbank ging.

De berichten van gisteren spraken over een releasedatum van 28 april 2017. We houden de berichtgeving voor je in de gaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel