AccuWeather lanceert nieuwe Android Wear 2.0 app

Weerdienst AccuWeather heeft een eigen Android Wear 2.0 app uitgebracht, met de app kun altijd het actuele weerbericht raadplegen vanaf je pols. De app kan naar eigen wens worden ingesteld en geeft meer dan alleen de actuele temperatuur.

AccuWeather voor Android Wear 2.0

Met de AccuWeather app kun je op je smartwatch het laatste weerbericht raadplegen en checken of je een paraplu nodig zult hebben. Naast de temperatuur geeft de app ook de bewolkingsgraad, windsnelheid en AccuWather RealFeel temperatuur weer. In het “Nu”scherm worden de actuele condities getoond.

AccuWeather voor Android Wear 2.0

Tik je op het Nu scherm dan kun je een uurlijkse voorspelling bekijken tot 12 uur vooruit. Tik je nogmaals op het scherm van je smartwatch dan krijg je de meerdaagse voorspelling te zien. Bij drie keer tikken kun je de AccuWeather app op je smartphone openen om meer weersinformatie te zoeken.

De AccuWeather app voor Android Wear 2.0 is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Android Wear 2.0 smartwatches kunnen de app rechtstreeks downloaden uit de Play Store.

AccuWeather weerbericht
AccuWeather weerbericht
Ontwikkelaar: AccuWeather
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel