AccuWeather 4.0: weer-app in een nieuw jasje gehesen

Weer-applicatie AccuWeather is in een nieuw jasje gehesen, een van Material Design wel te verstaan. Toch valt AccuWeather 4.0 niet bij iedereen in de smaak zo is op te maken uit de reacties op Google Play.

AccuWeather 4.0

De applicatie van AccuWeather heeft een make-over gekregen en maakt nu gebruik van Material Design, of doet daar een goede poging toe. De app ziet er minder gedateerd uit met het nieuwe ontwerp maar je hoeft niet ver te kijken of er zijn wat ontwerpfoutjes te vinden. Toch voorziet de applicatie je snel van alle belangrijke weersinformatie.

Accuweather 4.0

Toch is niet iedereen even tevreden met het nieuwe ontwerp van de AccuWeather-app. Ook blijkt uit de reacties in de Google Play Store dat de widgets gemist worden. Al is het met 50 tot 100 miljoen installaties moeilijk om iedereen tevreden te houden.

Accuweather 4.0

Zelf de vernieuwde AccuWeather applicatie proberen? Dan kun je deze downloaden via onderstaande button uit de applicatiewinkel van Google. Vorige week kreeg ook Weather Underground al een Material Design update. Bekijk ook onze test met de beste weer-app.

AccuWeather weerbericht
AccuWeather weerbericht
Ontwikkelaar: AccuWeather
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel