AccuWeather app krijgt ‘dark theme’ en vernieuwde grafieken

AccuWeather is een weer-app vol mogelijkheden. Een nieuwe update voor de applicatie zorgt ervoor dat er verschillende verbeteringen zijn toegevoegd. De wijzigingen zijn zichtbaar in de interface van de app AccuWeather. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

AccuWeather

De app van AccuWeather heeft een update ontvangen. De nieuwe versie biedt nu de mogelijkheid om automatisch of handmatig het ‘dark thema’ in te stellen. Wanneer je kiest voor automatisch, dan worden het lichte en het donkere thema afgestemd op het moment van de dag.

In AccuWeather zijn ook vernieuwde grafieken toegevoegd. Je ziet hier zowel per uur als per dag de temperatuur bekijken. Tevens is het mogelijk om de neerslag in een overzichtelijke staafdiagram te bekijken. Vanaf nu is het mogelijk om naar beneden te vegen om te verversen (pull to refresh) en is er ondersteuning voor Samsung Galaxy Edge Panel. Dankzij ‘future radar’ kan je de toekomstige neerslagradar gebruiken. Echter lijkt deze in Nederland niet te werken.

De update voor AccuWeather kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Lees ook onze uitgebreide weer-app test.

AccuWeather weerbericht
AccuWeather weerbericht
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel