Buienradar 6.0.2: verkeersinformatie is terug en internationale weerberichten

Buienradar heeft een nieuwe update uitgebracht voor de populaire regen-app. De update komt met het typisch Hollandse weer van vandaag als geroepen. Met versie 6.0.2 van Buienradar is de verkeersinformatie terug en zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Buienradar 6.0.2

In de Google Play Store wordt een nieuwe update uitgerold naar de Android-gebruikers van Buienradar. Het betreft de update naar versie 6.0.2. Vanaf nu is het niet langer meer nodig om voor de verkeersinformatie de Routeradar app weer te installeren.

Buienradar verkeersinformatie

Verkeersinformatie

Voor files en flitsers in Nederland scrol je voortaan naar beneden en kan je een compleet overzicht zien van files en flitsers. Om verdere details van een melding te bekijken is nog wel steeds de Routeradar app nodig. Routeradar en Buienradar zijn samen één bedrijf.

Buienradar verkeersinformatie

Internationale weerberichten

Mocht je op zoek zijn naar het weer in het buitenland, dan helpt Buienradar je hier natuurlijk bij. Echter is er nu een functie toegevoegd waarmee het mogelijk wordt om een tekstueel internationaal weerbericht te krijgen. Bij een plaats in het buitenland krijg je dan niet alleen de verwachting, maar ook een korte tekst met een omschrijving van de weersverwachting.

Buienradar 6.0.2

Andere verbeteringen

Met de update naar versie 6.0.2 zijn ook enkele Android Wear issues verholpen. De ontwikkelaars hebben ook diverse prestatieverbeteringen doorgevoerd, zodat de applicatie nog prettiger werkt.

Downloaden

Je kunt de update downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Vorige maand kwamen de ontwikkelaars ook al met een interessante update waarbij het design van de Buienradar app werd vernieuwd.

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel