Google Maps 9.39 voegt widget toe voor snellere verkeersinformatie (+ APK)

Google heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app van Google Maps. De update naar Google Maps 9.39 biedt vanaf nu een snelkoppeling aan waarmee je sneller inzicht krijgt in de verkeersinformatie in je omgeving. Google voert de laatste tijd verschillende nieuwe functies toe om gebruikers beter op de hoogte te houden van de verkeerssituatie.

Google Maps 9.39

Google is begonnen met het verspreiden van een nieuwe beta-versie van Google Maps voor Android. Hiermee is het mogelijk om nog sneller op de hoogte te zijn van de verkeerssituatie in je omgeving. De widget is als snelkoppeling te vinden in het overzicht van andere widgets en zogenoemde shortcuts.

Google Maps 9.39 verkeer

Het gaat om de widget ‘verkeer’. Wanneer je deze aantikt krijg je direct een venster te zien met de verkeerssituatie in je huidige omgeving. Het is geen grote nieuwe functie die in Google Maps 9.39 te vinden is. Het is een uitbreiding op een de verkeersinformatie in je omgeving waarover we eind september schreven.

Google Maps 9.39

Google Maps 9.39 betreft zoals gezegd op dit moment een beta-versie. De functie zal later ook toegevoegd worden aan de Play Store-versie van de kaarten-app. Mocht je de nieuwe functie al willen gebruiken kan je je aanmelden voor het beta-programma of de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de versie voor het bestand per toestel kan verschillen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel