Google opent beta-programma voor Google Maps: hier kan je je aanmelden

Google Maps is vanaf nu ook te gebruiken als beta-versie. Google heeft hiervoor het beta-programma geopend waar iedere Android-gebruiker zich kan aanmelden. Met de beta-versie krijg je als eerste toegang tot de nieuwste functies in de kaarten-app.

Google Maps beta

Nadat Google eerder al een beta-programma opende voor de Google app (Google Now), is er nu ook een beta-programma voor Google Maps te vinden. De nieuwste versie van Maps is hiermee Google Maps 9.27 beta. Hierin zijn geen grote nieuwe veranderingen zichtbaar. Er is een splash-screen aanwezig in de Android Wear-versie en nieuwe notificatie-instellingen. Verder lijkt versie 9.27 gewoon het startschot te zijn van de beta-versies van Google Maps.

Google Maps

Mocht je op je toestel Android N Preview draaien, dan kan de app niet geïnstalleerd worden. Dit omdat N-bezitters al versie 9.30 hebben van de kaarten-app. Bij een beta-versie kunnen er eventueel bugs nog aanwezig zijn, maar kan het wel zijn dat je als eerste toegang krijgt tot de nieuwste functies in de navigatie-app van Google. Mocht je je aan willen melden voor het testprogramma dan kan dat via deze link.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel