Google lanceert beta-testprogramma voor Google App

Voor de Google App, waaronder ook de digitale assistent Google Now valt, is een beta-programma geopend. Hiermee krijg je toegang tot de nieuwste functies. Het aanmelden verloopt via de Play Store en is sinds maandag actief. We leggen je uit hoe je je kunt aanmelden voor de beta-test.

Beta-test Google App

Google heeft maandag het testprogramma geopend om je aan te melden als tester voor de Google App. De Google App omvat onder andere Google Now, maar ook de Google Now Launcher en Now on Tap. Door je aan te melden voor de beta-versie van de Google App krijg je als een van de eerste de nieuwste versie van de app, waardoor je mogelijk ook nieuwe functies in de app krijgt. Wel kan het zijn dat de app (omdat het een beta-versie is) wat bugs bevat.

Google Now

Omdat het beta-programma vandaag pas gestart is, is het goed mogelijk dat er nu nog geen (grote) verschillen merkbaar zijn. De kans is groot dat op termijn Google de beta-testers van de Google App wel nieuwe functies zal geven.

Je kunt je hier aanmelden voor de Google App Beta. De Google App staat standaard op elk Android-toestel geïnstalleerd. Eerder werd de vormgeving van Google Now al vernieuwd.

Google
Google
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel