Motorola Moto G 2015: Android 6.0 Marshmallow beschikbaar in Nederland

In Nederland is Motorola begonnen met het uitrollen van de nieuwe Android-versie voor de Motorola Moto G 2015. De 3e generatie van de Moto G kreeg eerder in verschillende andere landen al de OTA-update naar Android 6.0 Marshmallow en nu kunnen we dus ook in Nederland de update binnenhalen.

Moto G: Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow wordt momenteel uitgerold voor de Moto G (3e generatie), dit melden verschillende gebruikers aan DroidApp. De update naar Marshmallow werd eerder al verspreid in verschillende andere landen. De update voor de Moto G uit 2015 is er voor zowel de 8GB als de 16GB versie van het toestel.

Motorola Moto G (3e generatie)

Met Marshmallow worden er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is dankzij Doze het uithoudingsvermogen verder verbeterd en kan je nog sneller content delen dankzij Direct Share. Een andere verbetering is de mogelijkheid om permissies te bepalen en in te stellen. Hiermee kan je zelf bepalen welke applicatie toegang mag hebben tot welke gegevens.

Zoals gezegd wordt Android 6.0 Marshmallow voor de Motorola Moto G vanaf nu uitgerold. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen op je toestel, dan kan je eventueel handmatig controleren op updates via instellingen.

Bekijk ook: Android 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel