Moto G (3e generatie): uitrol Android 6.0 Marshmallow begonnen in VS

Motorola is in de Verenigde Staten begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de Motorola Moto G (3e generatie). Motorola is er snel bij met de updates naar de nieuwste Android-versie. Eerder werd de update al uitgebracht voor verschillende andere Moto X-toestellen.

Moto G: Android 6.0 Marshmallow

In de Verenigde Staten kunnen bezitters van de Motorola Moto G (2015) de update naar Android 6.0 Marshmallow verwachten; een mooi kerstcadeau! De update wordt vanaf nu verspreid in de Verenigde Staten en Canada. In Nederland en België is de update nog niet beschikbaar, maar dit zal niet al te lang meer op zich laten wachten. Wanneer we deze kunnen verwachten is nog niet bekend.

Moto G 3e gen marshmallow

De update naar Android 6.0 Marshmallow brengt verschillende verbeteringen, waaronder in het energieverbruik en hoe er met het geheugen omgegaan wordt. Motorola rolde eerder al de update uit voor de Moto X Style en de Moto X en Moto X Play. De Motorola Moto G (3e generatie) is niet het laatste toestel wat de update krijgt; in ons Android 6.0 Marshmallow update overzicht vind je precies terug wanneer jouw toestel de update krijgt.

Over de Moto G (2015)

Alles weten over de interessante Moto G (3e generatie)? Via onderstaande button vind je op de toestelpagina het gerelateerde nieuws, de specificaties en de prijzen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel