Motorola Moto G cashback-actie: tijdelijk 30 euro retour op 3e generatie

Nog voor de rest van het jaar heeft fabrikant Motorola een interessante cashback-actie voor degenen die op zoek zijn naar een Moto G. Het gaat om een cashback-actie voor de Motorola Moto G (3e generatie). Koop je een toestel bij een deelnemende partij de Moto G, dan krijg je 30 euro retour.

Moto G cashback

Motorola heeft voor de Motorola Moto G (3e generatie) een cashback-actie opgezet. Als je in de periode van maandag 30 november 2015 en 24 januari 2016 een Moto G (3de generatie) aanschaft bij een deelnemende verkoper, krijg je dertig euro retour. De derde generatie van de Moto G werd eind juli aangekondigd.

De Motorola Moto G is een uitgebreide smartphone met een spatwaterdichte behuizing. Daarnaast is er een 5,0 inch display met HD resolutie, minimaal 8GB intern geheugen wat uitbreidbaar is en ondersteuning voor het 4G-netwerk. Foto’s kan je schieten met de 13 megapixel camera. Motorola voorziet haar Android-smartphones van stock Android zodat je geen overbodige dingen krijgt. Het toestel zal overigens ook de update krijgen naar Android 6.0 Marshmallow.

Moto G cashback 3e generatie

Wanneer je in de eerder genoemde periode een Moto G (3e generatie) hebt aangeschaft, kan je voor 7 februari 2016 je aankoop registreren op de website van Motorola. Je moet hierbij een aantal gegevens invullen en een afbeelding uploaden van het aankoopbewijs.

De cashback-actie is geldig bij de volgende webwinkels; Coolblue, Studentmobiel, Belsimpel, GSMwijzer, Bol.com en Typhone. We hebben de prijzen van de Moto G (3e generatie) overzichtelijk voor je verzameld op de speciale Moto G toestel-pagina. Die kan je bereiken via onderstaande button. Daar vind je ook de Moto G specificaties en het gerelateerde nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel