Moto X Force: uitgebreide smartphone met onbreekbaar scherm in Nederland

De Motorola Moto X Force is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het meest opvallende aan de Moto X Force is dat scherm bestaat uit vijf lagen waardoor het display onbreekbaar is. Daarnaast heeft de nieuwste smartphone van Motorola nog veel meer te bieden.

Motorola Moto X Force

Vanaf vandaag is er een nieuwe smartphone verkrijgbaar in Nederland; de Motorola Moto X Force. Eerder wist DroidApp al te melden dat de Moto X Force naar Nederland zou komen. Het toestel is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en het allerbelangrijkste; een onbreekbaar scherm. De robuustheid van het scherm werd eerder al op de proef genomen in een Moto X Force valtest. Volgens Motorola is een onbreekbaar scherm onmisbaar, want iedere twee seconden breekt er een smartphone-scherm.

Moto X Force ShatterShield

Moto ShatterShield

De technologie die Motorola gebruikt voor het 5,4 inch grote Quad-HD (540ppi) onbreekbare scherm heet ‘Moto ShatterShield’. Het is een systeem van verschillende lagen die schokken opvangen zonder te breken. Motorola beschrijft de techniek als volgt;

  1. De bovenste laag is een externe lens die beschermt tegen krassen door dagelijks gebruik.
  2. De volgende laag is een interne lens die functioneert als een transparante bescherming tegen breken of versplinteren.
  3. Dan volgen twee drukgevoelige lagen.
  4. De laatste beschermlaag is een buigbaar AMOLED display (2560 x 1440 pixel resolutie) dat door z’n flexibiliteit tijdens een val schokken kan opvangen.
  5. Alles wordt bijeengehouden door een sterk aluminium frame.

Motorola Moto X Force Nederland

Mogelijkheden

De mogelijkheden van het toestel zijn verder uitgebreid. Het heeft een 21 megapixel camera aan de achterzijde die uiteraard ook in 4K-resolutie kan filmen. Daarnaast is er een Snapdragon 810 octa-core processor, 3GB RAM-geheugen en 32GB intern geheugen wat uit te breiden is met een geheugenkaart. Een ander pluspunt aan de Motorola Moto X Force is de riante batterij met een capaciteit van 3760 mAh. Het toestel wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow en is stock Android.

Moto X Force kopen

Wil je alles weten over de Moto X Force en de specificaties en de actuele prijzen bekijken? Raadpleeg dan onze uitgebreide Moto X Force pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel