Moto X Play tijdelijk met 50 euro cashback: de beste prijzen

Motorola heeft een interessante aanbieding voor degenen die op zoek zijn naar een Moto X Play. Eerder schreven we al in een review over dit toestel en we waren erg verrast. Dankzij de Moto X Play cashback-actie bespaar je vijftig euro op de uitgebreide smartphone van Motorola.

Moto X Play cashback

Motorola begint 2016 met een interessante cashback-actie. De Moto G cashback-actie is verlengd en voor de Moto X Play is er nu een cashback-actie gestart. Bij aankoop van een Motorola Moto X Play bij één van de deelnemende winkels ontvang je vijftig euro op je rekening. Hierdoor is de Moto X Play nog interessanter om aan te schaffen.

Motorola Moto X Play

In onze Motorola Moto X Play review kon je al kennis maken met de smartphone. Het toestel is voorzien van een enorme 3630 mAh accu die erg lang meegaat. Het fotograferen is ook geen probleem met de 21 megapixel camera die alles goed weet vast te leggen.

Motorola heeft de Moto X Play voorzien van stock-Android waardoor er geen overbodige apps geïnstalleerd zijn. De Moto X Play draait op Android 5.1.1 Lollipop en Android 6.0 Marshmallow is onderweg. Verder is de Play voorzien van een 5,5 inch Full-HD display, 4G, 16GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden en een Snapdragon 615 octa-core processor.

Cashback

De cashback-actie is geldig bij Coolblue, Typhone, Belsimpel, Studentmobiel, GSMwijzer, Bol.com en The Phone House. Na aanschaf dien je je aan te melden voor de cashback via de Motorola website. Dankzij de cashback kan je het toestel al voor minder dan 300 euro krijgen. Het gaat om een toestel die tussen 1 januari en 31 januari 2016 gekocht is.

Alle specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de speciale Moto X Play pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel