Motorola Moto G (3e generatie) in aanbieding voor 13 euro per maand

Zo nu en dan komen er interessante aanbiedingen voorbij in smartphone-land. Deze keer is dat de 3e generatie van de Motorola Moto G die je nu voor 13,00 euro per maand kan krijgen. We zetten de aanbieding met de ins en outs voor je op een rij.

Motorola Moto G (3e generatie) aanbieding

De keuze in smartphone-land is enorm. DroidApp helpt je met het maken van de juiste keuzes middels bijvoorbeeld DroidApp Koopadvies. Vandaag kwamen we een interessante aanbieding voor je tegen die misschien wel interessant voor jou is. Het gaat om de Motorola Moto G (3e generatie) 16GB.

Motorola Moto G (3e generatie)

Motorola heeft de Moto G (3e generatie) voorzien van uitgebreide specificaties en het toestel staat bekend om zijn erg goede prestaties voor een erg scherpe prijs. De smartphone is voorzien van een 5,0 inch HD-display en er is een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera aanwezig.

Zoals gezegd is dit de Moto G met 16GB interne opslagruimte, dat je uit kunt breiden met een geheugenkaart. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen beschikbaar, is er een Snapdragon quad-core processor aanwezig en voorziet Motorola haar toestellen van een stock Android interface. Voor de Motorola Moto G (3e generatie) is ook de update naar Android 6.0 Marshmallow beschikbaar.

Tijdelijk is de Motorola Moto G (3e generatie) extra voordelig. In combinatie met een Hollandsnieuwe abonnement met 1000MB/minuten/SMS is het toestel gratis en betaal je per maand slechts 13,00 euro. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone-netwerk. Deze aanbieding is alleen geldig bij Belsimpel via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel