‘Motorola kondigt Moto G4 en G4 Plus aan op 9 juni’

Volgens de laatste berichten zal Motorola de nieuwe generatie Moto G aan gaan kondigen op 9 juni. In de laatste weken verschenen de Moto G4 en Moto G4 Plus meerdere keren in het nieuws. De Moto G (4e generatie) zal de huidige, succesvolle Moto G (3e generatie) gaan opvolgen.

Moto G4

We hebben in de afgelopen maand al meerdere keren kennis kunnen maken met de nieuwe generatie Moto G. Onder de naam Moto G4 en Moto G4 Plus zijn de twee toestellen in het nieuws geweest. De Plus zal voorzien zijn van een -vierkante- vingerafdrukscanner aan de voorzijde en beide zullen beschikken over een 5,5 inch display, zo bleek uit de eerder uitgelekte specificaties.

Moto G4 Plus render

Volgens de laatste berichten is bekend wanneer Motorola haar nieuwe smartphones aan zal kondigen. Yang Yuanqing, CEO van Lenovo, waaronder Motorola inmiddels valt, zal op 9 juni een aankondiging plaatsvinden voor een nieuw apparaat. Hoewel de CEO niet meer los wilde laten over de aankondiging, is de kans aannemelijk dat het hier gaat om de Moto G4. Hij is zelf wel er erg enthousiast is over het nieuwe product.

Zodra er meer bekend is over de Moto G (4e generatie), lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel