Details over nieuwe Motorola Moto G4 en G4 Plus opgedoken

Motorola doet goede zaken met de Moto G-serie. De derde generatie van de G gaat inmiddels al een tijdje mee en er wordt gewerkt aan een opvolger. Er wordt nu gesproken over de Moto G4 en de Moto G4 Plus, waarbij de laatste is voorzien van een vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de smartphone. We zetten de details voor je op een rij.

Moto G4 / G4 Plus

Motorola zal dit jaar met een vierde generatie van de Moto G-serie komen. Volgens geruchten zouden de toestellen zelfs volgende maand al verkrijgbaar zijn, in mei dus. De Moto G (4e generatie) zou volgens berichten uitgerust zijn met een 5,5 inch display, een 13 megapixel camera en 16GB aan interne opslagruimte bieden. Op het prijskaartje staat volgens de bron 240 euro.

Moto G4 Plus fingerprint

De Moto G4 Plus zal eveneens beschikken over een 5,5 inch display en 16GB interne opslagruimte, maar biedt daarnaast een 16 megapixel camera. Lenovo gaf eerder aan hun toestellen te voorzien van een vingerafdrukscanner. De bekende ‘leaker’ Evleaks laat weten dat de Moto G4 Plus ook voorzien zal zijn van een (vierkante) vingerafdrukscanner, aan de voorzijde van het toestel. De prijs zou liggen op 280 euro.

Zodra er meer bekend is over de Moto G (4e generatie) houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel