Moto X Play vanaf zaterdag voor 299 euro bij de Aldi

Supermarktketen Aldi heeft zo nu en dan een interessante smartphone in de aanbieding. Vanaf zaterdag 19 maart heeft de Aldi de Moto X Play in de aanbieding voor driehonderd euro. Deze smartphone is voorzien van een 5,5 inch scherm en draait op Android 5.1.1 Lollipop. Daarbij zal de smartphone ook de update krijgen naar Android 6.0 Marshmallow.

Moto X Play bij Aldi

De Aldi heeft een interessante smartphone in de aanbieding. De Moto X Play is vanaf 19 maart 2016 verkrijgbaar bij de Aldi voor 299 euro. Hoewel nergens in de advertentie wordt gesproken over welk toestel het betreft, kunnen wij bevestigen dat dit de Moto X Play betreft, die we eerder in onze uitgebreide Moto X Play review hebben getest.

De smartphone is voorzien van een 5,5 inch Full-HD beeldscherm en ondersteuning voor 4G. Motorola heeft de Moto X Play verder voorzien van een 21 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel front-camera. Het interne geheugen bedraagt 16GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. De 1.7 GHz octa-core processor zorgt er samen met het 2GB RAM-geheugen voor dat alles soepel blijft werken. De Moto X Play draait op Android 5.1.1 Lollipop en zal ook de update krijgen naar Android 6.0 Marshmallow.

Wat verder opvalt aan de Moto X Play is de riante accucapaciteit van 3630 mAh. De normale prijs van de Play bedraagt op dit moment circa 349 euro. Op zaterdag 19 maart is het toestel dus bij de Aldi te verkrijgen voor 299 euro.

Moto X Play kopen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de Aldi te gaan; dan kan je op de Moto X Play pagina de laagste prijzen vinden en passende abonnementen. Ook vind je op de Moto X Play pagina alle specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel