Moto E5 in de aanbieding bij Aldi voor 129 euro: dit moet je weten

Supermarktketen Aldi stunt deze week weer met een smartphone. In de folder van deze week staat de Moto E5, een smartphone voor 129 euro. We zetten de dingen die je erover moet weten op een rij.

Moto E5 bij Aldi

Vanaf donderdag 20 december ligt de Moto E5 bij de Aldi in de schappen. Met regelmaat stunt de supermarktketen met aanbiedingen voor smartphones en deze week is dat de Moto E5. Het toestel kwam in mei van dit jaar uit en is voor de basisgebruiker een prima toestel.

De Moto E5 heeft een 5,7 inch IPS LCD display met een HD+-resolutie. Daarbij heeft de Moto E5 een vingerafdrukscanner aan de achterkant en kun je twee simkaarten gebruiken dankzij de dual-sim ondersteuning. Het tweede simslot gaat wel ten koste van het slot voor de geheugenkaart. Er is aan de voorzijde een 5 megapixel camera, aan de achterkant een 13 megapixel camera.

Moto E5 Aldi

Motorola voorziet de Moto E5 van een Snapdragon 425 quad-core processor, 16GB opslagruimte en 2GB RAM-geheugen. Houd hier rekening mee bij de aanschaf, want hier kun je snel tegenaan lopen bij wat intensiever gebruik. Er is ook een 4000 mAh accu aanwezig in de Moto E5.

De Aldi aanbieding is vanaf 20 december geldig. Je betaalt dan voor de Moto E5 129 euro. Dat is een lagere prijs dan waar je het toestel vandaag de dag voor kunt vinden (circa 140 euro). Bekend is dat er wel security-patch updates komen, maar geen Android-versie updates. Echter zijn er misschien betere alternatieven voor de intensievere gebruiker. Bekijk daarvoor ons artikel; de beste smartphone tot 200 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel