Moto G6 Plus in aanbieding bij Aldi: dit moet je erover weten

Supermarktketen Aldi stunt ook in de komende week weer met een smartphoneaanbieding. Deze keer kunnen we de Moto G6 Plus van Motorola in de schappen verwachten. Is dit een goede aanbieding, of zitten er addertjes onder het gras? We zetten de details op een rijtje.

Moto G6 Plus bij Aldi

Deze week kun je de Moto G6 Plus tegenkomen in de Aldi folder. Vanaf donderdag 26 september kun je namelijk deze smartphone van Motorola in de aanbieding aanschaffen voor een bedrag van 179 euro. In dit artikel brengen we je op de hoogte van de dingen die je hierover moet weten, want is dit een goede aanbieding, of kan je beter verder kijken?

De Motorola Moto G6 Plus werd in mei 2018 uitgebracht; dat betekent dat de smartphone al anderhalf jaar op de markt is. In onze Moto G6 Plus review waren we erg te spreken over het betaalbare toestel van Motorola. In maart dit jaar verscheen de update naar Android 9 Pie. Als we afgaan op de informatie over het updatebeleid, is dit de laatste grote Android-update. Wel krijgt het nog zo’n 1,5 jaar iedere 60-90 dagen een beveiligingsupdate, zo belooft Motorola althans. Dit gebeurt niet altijd in de praktijk ook even goed.

Moto G6 Plus achterkant

De Moto G6 Plus is voorzien van een 5,9 inch Full-HD+ beeldscherm. Daarbij is er een Snapdragon 630 octa-core processor met 4GB RAM en 64GB interne opslagruimte. Het maken van foto’s kan met de 12MP + 5MP dual-camera en 8 megapixel front-camera. Tevens is er een vingerafdrukscanner aan de achterkant aanwezig. Ook is er gezichtsherkenning op de Moto G6 Plus.

Aanrader of niet?

Is de aanbieding van 179 euro voor de Moto G6 Plus een goede deal? De prijs bij andere winkels is op moment van schrijven rond de 189-200 euro. De Moto G6 Plus is weliswaar een prima toestel, maar wordt niet meer direct up-to-date gehouden. Daarbij krijgt het sowieso al geen update meer naar Android 10.

Voor een bedrag van iets onder de 200 euro heb je veel betere alternatieven. Lees bijvoorbeeld ons artikel met beste smartphone tot 200 euro, die we deze maand gepubliceerd hebben.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel