Moto E (2016): mogelijke specificaties uitgelekt van nieuwe budget-smartphone

Motorola staat bekend om de interessant geprijsde, degelijke smartphones met stock Android. Vorig jaar verschenen er rond de zomer verschillende nieuwe smartphones. Nu is Motorola achter de schermen bezig met de Motorola Moto E (2016). Van dit toestel zijn nu de vermoedelijke specificaties uitgelekt.

Moto E (2016)

Motorola maakte enige tijd geleden bekend dat Lenovo de zaken over ging nemen. Toch zal de naam “Moto” bij de toestellen niet verdwijnen. Ieder Motorola-toestel is te herkennen aan de typeaanduiding ‘XT’ bij het toestel. In benchmarks is nu het toestel opgedoken met de naam Lenovo XT1700/XT1706. Door de aanduiding XT is de kans waarschijnlijk dat deze toestellen uitgebracht zullen worden in Europa met de naam Moto. Ook de specificaties die nu zijn opgedoken wijzen op een opvolger van de geliefde Moto E.

De Moto E (2016) zou voorzien zijn 5,0 inch display met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast zal het toestel vanuit de doos draaien op Android 6.0 Marshmallow, voorzien van een 1GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Het interne geheugen bedraagt 16GB. Voor het schieten van foto’s is er een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde.

Moto E 2016 - Lenovo XT1700

Wanneer we de nieuwe Motorola Moto E kunnen verwachten voor 2016 is niet helemaal duidelijk. Vorig jaar bracht Motorola eind februari de versie voor 2015 uit. Het is dus goed mogelijk dat een release van de nieuwe smartphone niet heel lang meer op zich zal laten wachten. Zodra hierover meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel