Lenovo: geen budget-toestellen meer van Motorola; Moto-toestellen krijgen vingerafdrukscanner

Lenovo heeft de nieuwe strategie bekend gemaakt voor de toestellen die dit jaar uitgebracht zullen gaan worden. Het gaat om de plaatsing in het segment van de Moto-toestellen en Vibe-toestellen. Bij deze mededeling deed Lenovo een interessante uitspraak; alle Moto-toestellen krijgen een vingerafdrukscanner en Moto zal niet meer op budget-toestellen verschijnen. Dit betekent dat we afscheid moeten nemen van een bekend model van Motorola.

Moto en Vibe

Motorola wappert met haar Moto-toestellen inmiddels mee onder de vlag van Lenovo. Chen Xudong, SVP en president van Lenovo China en Azië-Pacific heeft bekend gemaakt dat in 2016 enkel nog Moto-toestellen uitgebracht worden met een vingerafdrukscanner. Ook deelde Lenovo enkele interessante ontwikkelingen rondom het merk Lenovo en Motorola.

Motorola Moto G 4G

Niet meer in het budget-segment

Moto-toestellen zullen niet meer zich in het low-end (budget-) segment gaan bevinden. Volgens Xudong zullen er geen toestellen meer gelanceerd worden onder de Moto-vlag met een schermgrootte kleiner dan 5,0 inch. Dit betekent dat we waarschijnlijk geen nieuw model van de Moto E zullen gaan zien. Het merk Moto moet gebruikt gaan worden voor de high-end Moto-toestellen terwijl de Lenovo Vibe-serie voor budget-toestellen zal staan. In 2016 zullen de twee merken samen niet meer dan 15 modellen aankondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel