Moto G4 met metalen frame op video en G4 Plus render uitgelekt

Lenovo en Motorola zijn samen één en dit jaar zullen we de Moto G4 gaan zien. De vierde generatie Motorola Moto G dook in korte tijd al meerdere keren op. Daarnaast zullen we ook kennis gaan maken met de Moto G4 Plus. Nu is de Moto G4 te zien in een video en de Moto G4 Plus in het wit te zien op een render.

Moto G4 in video

De Moto G4 is een smartphone die de huidige Moto G (3e generatie) moet gaan opvolgen. Het toestel dook al meerdere keren op in april. Daarnaast zal naar verwachting ook een Moto G4 Plus uitgebracht worden met een vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de smartphone. Echter zijn de twee smartphones nog niet door de fabrikant aangekondigd.

In de video is te zien dat de Moto G4 naar verwachting een plastic/kunststof behuizing krijgt met een metalen frame. Daarbij zien we dat de G4 niet de vingerafdrukscanner zal krijgen, die zullen we alleen op de G4 Plus gaan zien. We zien wel het Motorola-logo, de camera en de herkenbare Motorola-vormgeving. Het gaat hierbij wel waarschijnlijk om een prototype van het toestel.

Moto G4 Plus

Er is ook een render nu opgedoken van de witte Moto G4 Plus. Evleaks kreeg de foto in handen. Hier is duidelijk de witte vingerafdrukscanner te zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel