Lenovo: Moto G4 Plus krijgt Android N en Android O

Een opvallende uitspraak van Lenovo afgelopen weekend. De onlangs gepresenteerde Moto G4 Plus zal op termijn de update naar Android N krijgen, maar er is meer. Want Lenovo doet nu ook de belofte dat de smartphone de update naar Android O zal krijgen.

Moto G4 Plus: Android O

Eindelijk is het moment aangebroken dat we dit jaar Android N naar de eerste toestellen zullen zien komen. HTC bracht vorige week het nieuws al naar buiten welke toestellen de update zullen krijgen, en ook kwamen er de geruchten naar buiten over Samsung. Andere merken zullen naar verwachting binnenkort hun update-plannen bekend maken.

Moto G4 Plus Android O

Hoewel we nog steeds niet weten waar de ‘N’ in Android N voor zal staan, kunnen we ons opmaken voor de komst van Android O. Het is geen grote verrassing dat er een opvolger komt voor Android N, maar wel dat Lenovo deze belofte doet voor toestellen die nog niet verkrijgbaar zijn. De Moto G4 Plus zal namelijk voorzien worden van Android N en Android O, zo belooft de fabrikant op haar website. Vorige week kondigde Lenovo de nieuwe Moto G4-serie aan.

Mocht je op zoek zijn naar een Moto G4 Plus, of de Moto G4, dan hebben via onderstaande buttons de specificaties en prijzen voor je verzameld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel