Moto Z: nieuwe foto’s tonen toestel en verwisselbare ‘MotoMods’ modules

Twee nieuwe foto’s zijn vandaag naar buiten gebracht van de Moto Z. Op de ene foto zien we de nieuwe kleuren waarin het toestel zal verschijnen en op de andere foto zien we de modules, ofwel de MotoMods. Motorola wil namelijk LG achteraan gaan, maar doet dat op een andere, eigen manier.

Moto Z

Motorola-Lenovo zal naar verwachting op 9 juni de nieuwe Moto Z gaan presenteren. Deze smartphone is de afgelopen weken al een aantal keer verschenen en ook vandaag is het toestel weer in het nieuws. Evan Blass, aka Evleaks, heeft foto’s naar buiten gebracht van het toestel. Hierop is de metalen behuizing te zien in de kleuren zwart-goud, goud en zilver.

Moto Z

MotoMods

Op een andere foto die door de bekende ‘leaker’ naar buiten is gebracht, zien we de MotoMods. Dit zijn de modules waarover we eerder al schreven. Bij de introductie van de nieuwe Moto-smartphone zullen zes verschillende MotoMods aangekondigd worden voor extra functionaliteit. LG deed het eerder met aan de onderzijde verwisselbare modules via het Magic Slot bij de LG G5

We zien een module voor de camera waarmee de lens verplaatst wordt naar het midden, waar een externe flitser op is te vinden en waar een fysieke sluitertoets is geplaatst. Tevens zien we twee andere modules waarbij de één dikker is dan de ander. Mogelijk gaat het hierbij om een hogere accucapaciteit, maar dat is niet met zekerheid te zeggen.

MotoMods

De aankondiging voor de Moto Z is gepland op 9 juni. Zodra er meer bekend is over de nieuwe smartphone, dan lees je dat uiteraard op DroidApp. De Moto Z moet de Motorola Moto X Play en Moto X Style opvolgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel