Vouwbare Motorola RAZR (2019) te zien op gelekt beeldmateriaal

De Motorola RAZR komt waarschijnlijk terug in een nieuw jasje en nu is er beeldmateriaal verschenen waarop we het toestel kunnen zien. Het toestel zou naast vouwbaar ook een heel interessant prijskaartje hebben.

Vouwbare Motorola RAZR (2019)

Afbeeldingen van het toestel en accessoires van de RAZR verschenen eerst op het Chinese Weibo, waarna deze al snel werden verwijderd. Op Slashleaks zijn de afbeeldingen opnieuw opgedoken. Hierop zien we het vouwbare toestel die net als de “oude” RAZR kan worden dichtgevouwen. Uitgevouwen vormt het toestel een groot, langwerpig scherm. Het lijkt er dan ook niet op dat je het toestel kunt gebruiken als deze is dichtgevouwen.

Vouwbare Motorola RAZR (2019)

Eerder dit jaar berichtte The Wall Street Journal op basis van interne bronnen er bij Lenovo gewerkt werd aan een nieuwe Motorola RAZR. Volgens dat artikel zou het toestel een prijskaartje van ongeveer 1350 euro krijgen, wat een stuk goedkoper is dan andere vouwbare smartphones. Lenovo heeft de echtheid van de afbeeldingen niet bevestigd en daarom blijft het afwachten wat de toekomst gaat brengen. Ook de specificaties van het toestel zijn nog niet bekend.

Vouwbare Motorola RAZR (2019) accessoires

Lees ook

Reageer op dit artikel