Nieuwe Motorola RAZR met opvouwbaar display komt binnenkort

Lenovo, eigenaar van Motorola, heeft laten weten dat het binnenkort de nieuwe Motorola RAZR zal aankondigen. Dit wordt een toestel met opvouwbaar beeldscherm. De RAZR was enige tijd geleden een enorm populair toestel.

Motorola RAZR voor 2019

Waar Nokia goed wist te scoren met nieuwe modellen van oude bekende toestellen zoals de 8110 en de 3310, wil Lenovo dit ook eens proberen. Er gingen eerder al berichten rond over dat de Motorola RAZR in een nieuw jasje gestoken zou worden. Het populaire toestel hebben we eerder besproken in onze wekelijkse terugblik-rubriek; de vergeten telefoon.

Motorola Razr V3 2004

De Wall Street Journal laat nu weten dat Lenovo de nostalgiefactor te verzilveren met een nieuwe RAZR-telefoon. Deze moet voorzien zijn van een opvouwbaar beeldscherm en daarbij zal het natuurlijk ook de RAZR-branding krijgen. Helaas is er verder weinig bekend over het toestel. Zo is onduidelijk of de telefoon ook op Android zal draaien en wat de specificaties zijn van het toestel. Ook foto’s van de nieuwe telefoon zijn niet naar buiten gebracht.

Lenovo zou met het toestel nu in een testfase zitten. Vanaf februari zou een versie speciaal voor de Amerikaanse provider Verizon uitgebracht worden, zo meldt de bron. De fabrikant zou inzetten op meer dan 200.000 toestellen die verkocht moeten worden van het model. Daarvoor zou een prijs gevraagd worden van 1500 dollar. Dat wordt nog een hele uitdaging. Het is daarbij nog maar de vraag of het toestel ook buiten de VS verschijnt.

Lees ook

Reageer op dit artikel