‘Lenovo wil Motorola RAZR opnieuw uitbrengen met flexibel display’

Wat Nokia kan, kunnen wij ook. Dat moet Lenovo gedacht hebben. Het bedrijf heeft zich uitgesproken over een mogelijke terugkeer van de Motorola RAZR, de ooit zo populaire klaptelefoon van Motorola.

Motorola RAZR in het nieuw

Nokia kwam vorig jaar met de Nokia 3310 (2017) en lanceerde afgelopen weekend nog een stukje nostalgie in een nieuw jasje; de Nokia 8110 4G. Het opnieuw uitbrengen van een eerder ooit zo succesvol model lijkt nu interesse te wekken bij Lenovo. Het bedrijf zou de Motorola RAZR opnieuw uit willen brengen. Deze berichten gingen al langer rond, maar nu zou het bedrijf er serieus van maken.

Motorola Razr V3 2004

In een interview met de CEO van Lenovo zijn hints gegeven naar een nieuwe Motorola RAZR van Lenovo. De kans is aanwezig dat die versie beschikt over nieuwe technologieën zoals opvouwbare schermen. Het bedrijf wil steeds meer innovatie toepassen bij haar toestellen. In onze terugkerende rubriek ‘De vergeten smartphone/telefoon’ hebben we eerder al de Motorola RAZR V3 behandeld en uitgebreid besproken.

Het is niet bekend wanneer Lenovo de nieuwe Motorola RAZR uit wil brengen en of deze voorzien wordt van Android. Wel zou er gesproken zijn over een releasetermijn van ‘zeer binnenkort’. Het zou ook nog kunnen zijn dat Lenovo de modelnaam RAZR gebruikt voor een nieuwe modellijn met flexibele displays, maar het is nog te vroeg om hier conclusies uit te trekken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel