Is dit de eerste blik op de nieuwe opvouwbare Motorola RAZR?

De Motorola RAZR wordt door Lenovo een nieuw leven in geblazen. De fabrikant zal het moderne versie van de telefoon uitbrengen, met vouwbaar display. Nu zien we de eerste beelden.

Motorola RAZR in beeld

Vorige week werd bekend dat Lenovo de Motorola RAZR uit 2004 opnieuw wil uitbrengen. Niet met dezelfde specificaties, maar een moderne versie. Dit toestel zou voorzien moeten worden van een vouwbaar display. Het nieuwe model dat dit jaar moet verschijnen, zal een flip-model zijn, net als de vorige RAZR. Het scherm krijgt een notch aan de bovenzijde en de iconische kin onderaan het toestel.

Motorola RAZR 2019 wipo

Nu zijn er meerdere schetsen opgedoken die een indruk geven van de nieuwe smartphone. Het ontwerp is ter goedkeuring ingediend bij World Intellectual Property Organisation, ofwel WIPO. Het geeft dus een aardig betrouwbaar beeld, al kan het zomaar zijn dat Lenovo-Motorola er alsnog voor kiest het toestel niet, of niet op deze manier uit te brengen.

Motorola RAZR

Eerdere berichten spraken over een hoog prijskaartje voor een moderne versie van het nostalgische toestel. De prijs van de smartphone zou op 1500 dollar komen te liggen. Daarbij is het ook nog maar de vraag of Motorola de smartphone uitbrengt in Nederland.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel