Moto Z wordt modulaire smartphone; aankondiging op 9 juni

Lenovo blaast de Moto X-serie een nieuw leven in. Op 9 juni kunnen we kennis maken met de Moto Z die dan naar verwachting gepresenteerd zal gaan worden. Nieuw aan de Moto Z is dat het toestel voorzien zal zijn van een modulair design, net als bij de LG G5. Er zullen zes modules aangekondigd worden in juni.

Moto Z met modulair design

Eerder deze maand schreven we al dat de Moto X vervangen zal worden door de Moto Z. Lenovo zou daarnaast de smartphone voorzien van veranderingen. En nu krijgen we er een beeld bij van wat Lenovo hiermee bedoelt. De Moto Z zal namelijk voorzien zijn van een modulair design.

Moto Z 9 juni

Het modulaire design maakt het mogelijk om extra functionaliteit toe te voegen aan de smartphone. LG kondigde tijdens het Mobile World Congress de LG G5 aan, die dit eveneens mogelijk maakt. Volgens geruchten zouden er zes MotoMods aangekondigd worden, dit is de naam voor de modules.

MotoMods

De volgende MotoMods zouden uitgebracht gaan worden;

  • Pro Camera Mod
  • Adventure Mod
  • Theater Mod
  • Stereo Mod
  • Power Mod
  • Style Mod

Wat de verschillende mods precies doen is niet helemaal bekend. We vermoeden dat de Pro Camera Mod vergelijkbaar zal zijn met de Cam Module voor de LG G5. Je krijgt hierbij extra accucapaciteit voor de camera en extra grip. Misschien dat bij de Moto Z er optische zoom of een aanvullende flitser in verwerkt zit. Bij Stereo Mod denken we aan een aanvullende functionaliteit voor de muziekliefhebber.

Zodra er meer bekend is over de Moto Z, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel