Moto X4 met erg opvallend design laat zich zien

Motorola, ofwel Lenovo, werkt aan een nieuwe generatie van de Moto X. Op het internet zijn nu beelden opgedoken van de Moto X4. Deze smartphone zal pas over een aantal maanden aangekondigd worden, maar de duidelijke beelden geven al een mooi inkijkje, in wat we van Motorola-Lenovo kunnen verwachten.

Moto X4

Vandaag zijn de vermoedelijke persrenders naar buiten gebracht van de Moto X4. Het is wel mogelijk dat het hier nog gaat om een prototype, waarbij het definitieve ontwerp nog wat kan afwijken. Het toestel dook in december al wel eerder op, maar was toen op vrij onduidelijke beelden te zien. De persrenders laten zien dat de uitgelekte foto mogelijk inderdaad van de Moto X4 zal zijn. Op dit moment kent de Moto X-serie twee toestellen; de Moto X Play en de Moto X Style.

Moto X4

Op de foto’s is te zien dat het toestel van een aluminium behuizing zal worden voorzien. Als we de achtergrond van de telefoon in de render mogen geloven, zal de Moto X4 pas op 24 augustus aangekondigd gaan worden. Het design is erg opvallend, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. We zien dat de cameralens is verwerkt in een groter geheel, een vingerafdrukscanner aan de voorzijde en verschillende sensoren; eveneens aan de voorzijde.

Moto X4

Gesuggereerd wordt dat de Snapdragon 820 processor in het toestel zal zitten. Daarnaast is de komst van een metalen telefoon van Motorola erg interessant. Andere merken hebben al verschillende smartphones uitgebracht met metalen behuizing. Denk aan LG, Huawei, Apple, Samsung, HTC en sinds kort ook Sony.

Moto X4

Eerder konden we al meerdere keren kennis maken met de Moto G4 en Moto G4 Plus. Wanneer er meer bekend is over de Moto X4, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel