Motorola Moto X merknaam gaat verdwijnen, wordt Moto Z

Binnenkort zal Lenovo nog een aantal nieuwe Motorola smartphones gaan uitbrengen, hierbij zal echter de Moto X-serie worden beëindigd. In plaats van Moto X worden de toestellen in een nieuwe reeks uitgegeven namelijk de Moto Z.

Hello Moto Z

Er zijn plannen binnen Lenovo’s Motorola om de Moto X-serie te beëindigen en te starten met een nieuwe reeks smartphones. Dat zou blijken uit documenten en marketing materiaal die Venturebeat heeft ingezien. Motorola is daarmee het derde merk dit jaar met een noemenswaardige naamswijziging. HTC stapte van “One” af en Sony verruilde Xperia Z voor Xperia X.

De nieuwe serie Moto Z-smartphones worden vermoedelijk de Moto Z Play en Moto Z Style. Over deze twee toestellen is nog niet veel bekend, wel zullen beide telefoons over een 5.5 inch display beschikken. Qua processor vinden we vermoedelijk de Snapdragon 820 terug in de Moto Z Play en Z Style.

Mogelijk komen we op 9 juni meer te weten over de nieuwe Lenovo en Moto producten. Die dag heeft Lenovo een speciaal tech evenement georganiseerd in San Francisco. Gisteren introduceerde Motorola de Moto G4 tijdens een evenement in India.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel