Moto Z: Android 7.0 Nougat in Nederland, Moto G4-serie ook deze maand

Voor de bezitters van de Moto Z van Lenovo-Motorola is er goed nieuws te melden. Vanaf nu is de update naar Android 7.0 Nougat beschikbaar in Nederland, zo blijkt uit informatie van DroidApp. Nougat is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem en brengt verschillende nieuwe functies en mogelijkheden. Er is ook meer informatie over de Nougat update voor de andere toestellen bekend gemaakt.

Moto Z: Android 7.0 Nougat

Gebruikers van de Moto Z kunnen vanaf nu de update naar Android 7.0 Nougat verwachten, zo blijkt uit informatie van DroidApp. Eerder bracht Sony voor de Xperia XZ en X Performance en LG voor de LG G5 de update al uit. De Moto Z is het vlaggenschip-toestel van dit jaar voor Lenovo-Motorola. De smartphone is voorzien van een glazen behuizing en laat je extra functionaliteit toevoegen door Moto Mods op het toestel te plaatsen.

Moto Z Android 7.0 Nougat

In de afgelopen tijd werd de Nougat update al uitgerold naar gebruikers in andere landen, en nu dus ook in Nederland. Er is volwaardige ondersteuning voor Daydream, het virtual reality-platform van Google. Tevens kan je gebruik maken van meer emoji, is Doze verbeterd zodat deze efficiënter omgaat met het uithoudingsvermogen en kan je gebruik maken van multi-window. De update naar Android 7.0 Nougat wordt zoals gezegd vanaf nu verspreid in Nederland voor de Moto Z. Je kunt de update OTA, dus via het toestel, verwachten.

Moto G4-serie en de rest

Diverse andere toestellen van Lenovo-Motorola zullen ook de update krijgen. Motorola Duitsland heeft bekend gemaakt dat nog deze maand de Moto G4, Moto G4 Plus en Moto G4 Play de update krijgen naar Nougat. In januari komt Android 7.0 beschikbaar voor de Moto Z Play. De Moto X Pure Edition (3e generatie) en Moto X Force, Moto X Style en Moto X Play en Nexus 6 volgen daarna, vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2017. We verwachten dat deze periodes voor Nederland niet veel zullen verschillen.

Raadpleeg ons update-overzicht voor Android 7.0 Nougat met meer informatie over de uitrol.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel