Lenovo: we brengen alle nieuwe smartphones uit onder de naam ‘Moto’

Lenovo heeft bevestigd dat voortaan alleen de naam Moto gebruikt zal worden bij toestellen. Tot nu toe bracht Lenovo zowel Moto-toestellen uit als eigen toestellen, zoals de Lenovo K5 of P2. Lenovo nam enige tijd geleden Motorola over, maar hield wel vast aan het Batwing-logo en bij de Moto-toestellen aan de naam ‘Moto’.

Lenovo Moto

Moto, dat is de naam die Lenovo voortaan toe zal passen bij nieuwe smartphones. Bij verschillende toestellen hield het bedrijf al vast aan die naam, maar nu is bevestigd dat alle toestellen ‘Moto’ zullen heten. Er komen dus geen aparte namen meer voor Lenovo’s eigen toestellen en de toestellen die voorheen door Motorola geïntroduceerd werden.

Moto M

De aankondiging van de naamsverandering is onderdeel van een grotere verschuiving binnen Lenovo. De fabrikant wil vooral in China de verkoop van smartphones stuwen. Gisteren kondigde Lenovo in China de nieuwe Moto M aan. Specificaties van de Moto M zijn in de afgelopen tijd al uitgelekt. Het toestel zal zover bekend voorlopig niet uitgebracht worden in Europa.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel