Persfoto’s en specificaties van nieuwe Moto M liggen op straat

De Moto M zal op 8 november aangekondigd worden door Lenovo-Motorola. Het toestel kwam al meerdere keren in het nieuws en ook vandaag is dat niet anders. De specificaties en persfoto’s van het nieuwe toestel zijn nu op straat terecht gekomen.

Moto M

De nieuwe Moto M is een toestel met een metalen behuizing. In tegenstelling tot eerdere Moto-toestellen bevindt zich de vingerafdrukscanner niet aan de voor- maar aan de achterzijde. De Moto M krijgt een 5,5 inch Full-HD display mee, een 8 megapixel front-camera en een 16 megapixel camera aan de achterzijde.

Moto M

De 3050 mAh accu kan opgeladen worden via de USB Type-C poort aan de onderzijde. Er is een MediaTek Helio P15 processor met een rekenkracht van achtmaal 2.2 GHz. Ook is er 4GB RAM aanwezig op de Moto M en 32GB opslagruimte (uitbreidbaar). Lenovo-Motorola voorziet de Moto M van Android 6.0.1 Marshmallow.

Zoals eerder al bekend werd, staat de aankondiging van het toestel gepland voor 8 november. Bekend is dat de nieuwe mid-end smartphone in ieder geval in China verkocht zal gaan worden, ook vanaf 8 november. Of het toestel ook naar andere landen komt is onbekend. De prijs van het toestel komt uit op 1999 Yuan en is omgerekend zo’n 266 euro.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel