Moto M: reeks foto’s en details uitgelekt van nieuwe Lenovo-smartphone

Lenovo zal mogelijk op korte termijn een nieuwe smartphone aankondigen; de Moto M. Het toestel is nu te zien op uitgelekte persafbeeldingen en andere foto’s. Ook komen we meer details te weten over het nieuwe toestel. Vermoedelijk gaat het hier om een mid-end toestel.

Moto M

Met de Moto M wil Lenovo een nieuwe mid-end smartphone op de markt brengen, we zagen de naam Moto M al eerder langskomen. Het toestel zal geplaatst worden tussen de Moto G4 Plus en de Moto Z Play. Nieuwe foto’s laten het toestel van de voor- en achterkant zien en het lijkt erop dat we te maken hebben met een metalen behuizing.

Aan de achterkant van de Moto M is een vingerafdrukscanner te vinden. Eerder plaatste de fabrikant nog de vingerafdrukscanner aan de voorzijde, geïntegreerd in de home-button. De specificaties zijn naar verwachting als volgt; een Full-HD display, 4GB RAM, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera.

Of en wanneer de Lenovo Moto M ook in Europa zal verschijnen, dat is op dit moment niet bekend. We houden de berichten uiteraard voor je in de gaten en zodra er meer informatie is, lees je dat op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel