Lenovo K5 tijdelijk extra voordelig met 30 euro cashback-actie

Lenovo bracht eerder dit jaar haar eerste smartphone onder eigen naam uit; de Lenovo K5. Inmiddels zijn er al meerdere toestellen van de fabrikant verschenen en staan er nog genoeg smartphones op de planning. De Lenovo K5 is nu tijdelijk nog voordeliger met een cashback-actie in Nederland en België.

Lenovo K5 cashback

In mei van dit jaar bracht Lenovo haar eerste eigen smartphone uit in Nederland. Met de Lenovo K5 werd de markt aangesproken van degenen die op zoek zijn naar een goedkope, maar toch uitgebreide smartphone. We bespraken het toestel al in onze Lenovo K5 review.

Lenovo K5 cashback

Er is een 5,0 inch HD-display, dual-sim ondersteuning, toegang tot 4G, een goed presterende 13 megapixel camera en een Snapdragon 615 octa-core processor. Verder is er een 2750 mAh accu en is er Dolby Atmos Audio-technologie voor een verbeterde geluidskwaliteit. De Lenovo K5 is de eerste Lenovo-smartphone die uitgebracht werd op de Nederlandse markt. We gaan binnenkort ook nog andere toestellen zien zoals de Lenovo K6 en Lenovo Phab 2 Pro met augmented reality. Inmiddels is ook de Lenovo C2 Power verkrijgbaar.

Lenovo K5

De actie

Tijdelijk heeft Lenovo een interessante cashback-actie in Nederland en België. Hierbij krijg je bij aanschaf van een Lenovo K5 30 euro cashback op je rekening gestort. Hierdoor kan je al een Lenovo K5 voor minder dan 140 euro krijgen, of kiezen bij een abonnement. De actie geldt in de periode van 1 oktober 2016 tot en met 8 januari 2017. Als je het product hebt aangeschaft, dien je dit formulier in te vullen met het aankoopbewijs.

De Lenovo K5 cashback-actie geldt onder onder andere bij de volgende winkels: Mobiel, Belsimpel en Bol.com. Via onderstaande button vind je een op de Lenovo K5-pagina een overzicht met prijzen, abonnementen en specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel