Lenovo brengt onverwacht Lenovo C2 Power naar Nederland

Na de Lenovo K5 brengt de fabrikant een tweede smartphone uit in Nederland. Het gaat om de Lenovo C2 Power die interessant geprijsd is en voorzien van alle noodzakelijke specificaties. DroidApp kwam het toestel vandaag tegen in de Nederlandse winkels.

Lenovo C2 Power

De Lenovo C2 Power komt naar Nederland, zo ontdekte DroidApp zojuist. Het is de tweede smartphone die onder de naam Lenovo op de markt wordt gebracht in ons land. Sinds mei van dit jaar is de Lenovo K5 verkrijgbaar waarover we eerder in de Lenovo K5 review schreven.

Lenovo C2 Power

In juni kwamen al berichten naar buiten over de Lenovo C2 waarbij dit toestel mogelijk de Moto E zou vervangen. Echter kwam Lenovo-Motorola gewoon met de Moto E3. De Lenovo C2 Power zal vermoedelijk nog deze maand uitgebracht worden in Nederland voor een prijs van 149 euro. Het wordt druk in dit segment met toestellen van de fabrikant. Ook de Moto G4 Play bevindt zich in deze prijsklasse.

Lenovo C2 Power

Het toestel heeft een 5,0 inch HD-display, 16GB interne opslagruimte, een 1.0 GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Je kunt twee simkaarten in het toestel plaatsen door de ondersteuning voor dual-sim. Ook is er 4G aanwezig en draait de smartphone op Android 6.0 Marshmallow. De smartphone heeft daarnaast een 8 megapixel camera en 5 megapixel front-camera.

Lenovo C2 Power

Accu

De naam ‘Power’ slaat op het uithoudingsvermogen van de telefoon. Er is namelijk een 3500 mAh accu in het toestel te vinden. De batterij is daarnaast ook verwisselbaar.

Verkrijgbaarheid

De Lenovo C2 Power ligt vermoedelijk nog deze maand in de winkels. Voor 149 euro kan je het toestel alvast bestellen bij Bol.com. Voor een overzicht van specificaties kan je terecht op de Lenovo C2 Power pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel