‘Lenovo Vibe C2 komt als Moto E (2016) naar Europa’

Lenovo zal volgens de laatste berichten de nieuwe, nog aan te kondigen, Lenovo Vibe C2 uitbrengen in Europa. Verschillende details en foto’s van het toestel zijn al verschenen op het internet. De smartphone zou daarnaast op de Europese markt komen onder de naam Moto E.

Lenovo Vibe C2

De huidige Motorola Moto E is een interessant geprijsd toestel, maar loopt inmiddels toch wel wat achter op de concurrentie. Tijd dus voor de fabrikant om met een nieuw model te komen. Volgens nieuwe berichten zou Lenovo dit jaar met een opvolger komen van de Moto E. Naar verwachting zal dit de Lenovo Vibe C2 zijn. Dit toestel zou in Europa dan de naam Moto E meekrijgen.

Lenovo Vibe C2

Het nieuwe Lenovo toestel is opgedoken met de modelnummers XT1700 en XT1706. Motorola gebruikt vergelijkbare nummers voor eigen toestellen. De Lenovo Vibe C2 zal beschikken over een 5,0 inch HD-display, een MediaTek MT6735P quad-core processor en 1GB aan werkgeheugen. Consumenten krijgen de keuze uit 8GB of 16GB opslagruimte en dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Natuurlijk is er WiFi, Bluetooth en 4G en de dual-sim versie zou alle 4G banden ondersteunen in Europa en Duitsland.

Lenovo Vibe C2

Er wordt verder gesproken over een 8MP camera en een 5MP front-camera. De Lenovo Vibe C2, aka Moto E (2016), zou 139 gram wegen, een dikte hebben van 8,55 millimeter en een accucapaciteit bieden van 2750 mAh. Een prijs en releasedatum is niet bekend op dit moment. Zodra er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp. Lenovo bracht onlangs de Lenovo K5 uit in Nederland. Dit is een scherp geprijsd toestel met prima specificaties. Hier lees je alles over in onze Lenovo K5 review.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel