Lenovo K5: scherp geprijsde smartphone te koop in Nederland

De Lenovo K5 is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel is de eerste smartphone van Lenovo die uitgebracht wordt in ons land. Met de Lenovo K5 heb je een erg interessante smartphone tegen een scherpe prijs en perfecte geluidskwaliteit. De Lenovo K5 heeft echter nog veel meer te bieden.

Lenovo K5 te koop

Fabrikant Lenovo heeft haar eerste toestel uitgebracht in Nederland. Het gaat om de Lenovo K5. Van het weekend publiceerde we al de Lenovo K5 review nadat we het toestel enkele weken al mochten testen. Daaruit kwam naar voren dat je voor een scherpe prijs een degelijk toestel krijgt met een geweldige camera en perfecte geluidskwaliteit.

Lenovo K5 review

De Lenovo K5 is voorzien van een 5,0 inch HD-display en een metalen-design aan de achterkant. Het gebruik van twee simkaarten is dankzij dual-sim geen enkel probleem. Ook kan je gebruik maken van een geheugenkaart om het 16GB aan geheugen uit te breiden. Natuurlijk is er ook ondersteuning voor 4G en kan je foto’s maken met de 13 megapixel camera, die in onze test erg goed naar voren kwam. Aan de voorzijde bevindt zich de 5 megapixel front-camera.

Lenovo K5 review

Lenovo heeft ervoor gekozen om Android 5.1 Lollipop te installeren op de Lenovo K5. Over deze interface is er de Lenovo Skin waarbij je kunt kiezen uit een aantal thema’s. Verder is er een 2750 mAh accu en een 1.4 GHz octa-core processor. Het meest bijzondere is de geluidskwaliteit. Lenovo belooft een geweldige beleving van muziek dankzij de Dolby Atmos Audio-technologie die gebruikt wordt.

Lenovo K5 kopen

De prijs van de Lenovo K5 bedraagt 179 euro en je kunt het toestel vanaf vandaag aanschaffen. Alle details vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel