Bevestigd: Motorola Moto E3 en Moto G4 Play in september verkrijgbaar

Lenovo heeft bevestigd dat de Motorola Moto E3 en Moto G4 Play in september naar de Nederlandse smartphonemarkt zullen komen. Dat beide smartphones naar Nederland komen was al bekend, de release datum was echter lange tijd onduidelijk. Lenovo heeft voor beide toestellen het prijskaartje onthuld.

Moto E3 en Moto G4 Play naar Nederland

Begin september krijgt de Nederlandse smartphonemarkt er weer twee nieuwe keuzes bij. De derde generatie van de Motorola Moto E is een relatief kleine smartphone met een 5 inch display. Begin augustus berichtte DroidApp al over de komst van de Motorola Moto E3, die voor een prijs van 130 euro te koop stond bij diverse webwinkels. Lenovo heeft laten weten dat de officiële vraagprijs 129 euro bedraagt voor dit toestel.

Moto E3

De Motorola Moto G4 Play zal voor een bedrag van 169 euro over de toonbank gaan. Deze smartphone beschikt eveneens over een 5 inch display, maar beschikt over het dubbele werkgeheugen ten opzichte van de Moto E3. Via onze smartphone pagina’s vind je meer informatie zoals specificaties over deze en andere smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel