Moto E3 aangekondigd met groter scherm en scherp prijskaartje

Motorola-Lenovo heeft zojuist de derde generatie aangekondigd van de Moto E. De budget-smartphone zal de naam ‘Moto E3’ krijgen en komt in de winkels te liggen met een prijskaartje van rond de 150 euro. Wat heeft de Moto E3 voor deze prijs te bieden?

Moto E3

Motorola-Lenovo heeft de derde generatie Moto E aangekondigd; de Moto E3. Deze smartphone is uitgerust met een 5,0 inch HD-display, mogelijk een 1.2 quad-core processor, 2GB RAM-geheugen en 16GB interne opslagruimte. Het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart bij de Moto E3.

Lenovo heeft de stijlvolle telefoon voorzien van de bekende waterafstotende behuizing en een 2800 mAh. Het schieten van foto’s kan met de 5 megapixel front-camera of de 8 megapixel camera aan de achterzijde (met autofocus) van de Moto E3. De smartphone wordt geleverd met Android Marshmallow, voorzien van de pure Android-interface.

Vanaf september moet de Moto E3 in de winkels liggen. De prijs zal tussen de 120 en 150 euro liggen. Eerder konden we al kennis maken met de Moto G4 en Moto G4 Plus. Ook de Moto Z komt eraan.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel