Moto Z Play: glazen smartphone nu te koop in Nederland

Lenovo-Motorola heeft de Moto Z Play een plekje gegeven in de winkeletalages. Vanaf vandaag is de glazen smartphone die eind augustus werd aangekondigd te koop, zo ontdekte DroidApp. Ook bij de Moto Z Play kan er gebruik gemaakt worden van Moto Mods modules.

Moto Z Play in Nederland

Nadat eerder deze week de Moto Z verscheen in de winkel, is het nu de beurt aan de Moto Z Play. Deze glazen smartphone werd eind augustus aangekondigd en dook eerder die maand al verschillende malen op. Vandaag is het zover dat de smartphone ook daadwerkelijk aangeschaft kan worden.

De Moto Z Play heeft een glazen behuizing met een metalen frame. De behuizing heeft connectoren waarbij je gebruik kunt maken van de Moto Mods modules, net als bij de grote broer ‘Moto Z’. Hierdoor kan je extra functionaliteit aan de smartphone toevoegen. Deze worden niet standaard meegeleverd, maar worden (later) als accessoires los verkocht.

Moto Z Play

Mogelijkheden

Er is een 5,5 inch AMOLED beeldscherm met Full-HD resolutie en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de Motorola Moto Z Play. Daarnaast is er 3GB aan RAM en 32GB interne opslagruimte, wat uit te breiden is.

Tevens is er een 16 megapixel camera, een 5 megapixel front-camera en een Snapdragon 625 octa-core processor met een rekenkracht van 2.0 GHz. De 3510 mAh accu biedt de mogelijkheid om de batterij snel vol te laden dankzij de ondersteuning voor Quick Charge. De Moto Z Play draait op Android 6.0.1 Marshmallow.

Moto Z Play wit

Moto Z Play kopen

De Moto Z Play is zoals gezegd vanaf vandaag te koop. De smartphone heeft een adviesprijs van 449 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue en Mobiel.

Voor een compleet overzicht van specificaties en actuele prijzen, kan je terecht op de Moto Z Play pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel