Moto Z Play met glazen behuizing en nieuwe Hasselblad Moto Mod aangekondigd

Lenovo heeft vanavond tijdens haar persconferentie in Berlijn de Moto Z Play aangekondigd. Deze smartphone is voorzien van een glazen behuizing en krijgt een prijskaartje van 499 euro mee. Ook de Moto Z Play biedt ondersteuning voor Moto Mods, en daarvan is ook een nieuwe module aangekondigd; de Hasselblad module voor de beste foto’s.

Moto Z Play

Het toestel was al eerder uitgelekt, en vandaag is het zover dat de Moto Z Play door Lenovo officieel is gepresenteerd. Het toestel is voorzien van een glazen behuizing en heeft een 5,5 inch Full-HD AMOLED display. Daarnaast is er een Snapdragon 625 octa-core processor met een rekenkracht van 2.0 GHz, aangevuld met 3GB RAM-geheugen. De interne opslagcapaciteit bedraagt 32GB wat uitbreidbaar is met een geheugenkaart.

Moto Z Play

Er is een 16 megapixel camera en 5 megapixel front-camera (met flitser) aanwezig, net als een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. De camera biedt laser-autofocus en 4K-filmen. De accucapaciteit van de Lenovo Moto Z Play bedraagt 3510 mAh en het toestel wordt geleverd met Android 6.0.1 Marshmallow. Er is een 3,5 mm aansluiting voor je headset en een USB Type-C poort met ondersteuning voor snelladen.

Moto Z Play

De Moto Z Play ligt vanaf september al in de winkels met een prijskaartje van 449 euro.

Hasselblad Moto Mod

Een nieuwe Moto Mod is ook uitgebracht door Lenovo. Met de Hasselblad True Zoom Moto Mod maak je voortaan de mooiste foto’s. De sensor heeft een resolutie van 12 megapixel, maakt video’s in 1080p Full-HD, is er een diafragma van f/3.5-6.5 en kan je 10x optisch inzoomen. Er is een xenon-flitser en optische beeldstabilisatie.

Moto Mod Hasselblad

Hasselblad staat bekend om de professionele fotocamera’s. Echter is er geen aparte accu voor de module aanwezig, waardoor de accucapaciteit van je telefoon wordt gebruikt om de Hasselblad True Zoom Mod te laten functioneren. Het maken van foto’s kan met de fysieke sluitertoets. De prijs zal liggen op 249 euro, en dat is erg fors. Wij vragen ons dan ook af of de module wel een succes gaat worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel