Moto Z Play met glazen behuizing laat zich zien

Lenovo-Motorola zal vermoedelijk tijdens de IFA in Berlijn de nieuwe Moto Z Play aankondigen. De smartphone is al meerdere keren opgedoken en ook vandaag laat het toestel zich zien. De metalen behuizing bij de Moto Z zal bij de Z Play vervangen worden door glas.

Moto Z Play

Nieuwe foto’s zijn opgedoken van de Moto Z Play. Het toestel zal aan de voorkant hetzelfde eruitzien als de Moto Z, die in juni werd aangekondigd, maar aan de achterkant lijkt er wel verschil te zijn. De achterkant van de Moto Z Play zal vervaardigd zijn uit glas, zo blijkt uit de foto’s. Het toestel zal beschikbaar komen in de kleuren wit en zwart en ook is er ondersteuning voor Moto Mods, waarmee je extra functionaliteit kunt toevoegen aan je smartphone.

De Moto Z Play liet begin augustus zijn gezicht al zien bij TENAA, de keuringsinstantie. Er wordt gesproken over een Snapdragon 625 octa-core processor, een 5,5 inch AMOLED display en een 3510 mAh accu. De kans is aanwezig dat Lenovo tijdens de IFA in Berlijn het toestel officieel aan zal kondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel