Moto Z Play opgedoken bij TENAA met Moto Mods

Lenovo-Motorola is bezig met de ontwikkeling van de Moto Z Play. Al vaker zijn er berichten naar buiten gebracht over het toestel, maar nu heeft de fabrikant het toestel ingediend bij TENAA, de keuringsinstantie voor bijvoorbeeld smartphones.

Moto Z Play

Lenovo-Motorola kwam in juni met de Moto Z-serie, bestaande uit de Moto Z en Moto Z Force. De stijlvolle smartphones moeten de huidige Moto X-toestellen opvolgen. Echter wil de fabrikant de Moto Z-serie uitbreiden met nog een smartphone; de Moto Z Play. Dit moet naar verwachting een goedkopere variant worden van de Moto Z.

Moto Z Play Tenaa

Zover bekend beschikt de Moto Z Play over een 5,5 inch Full-HD AMOLED display, heeft het toestel een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera en is er een Snapdragon 625 octa-core processor. Tevens zou Motorola het toestel uitgerust hebben met 2/3GB RAM en 16/32GB intern geheugen. Bij TENAA zijn ook de afmetingen bekend; 156,4 x 76,4 x 6,99 millimeter. De accucapaciteit van de Moto Z Play bedraagt 3510 mAh.

Moto Z Play

Op de foto’s is te zien dat er ondersteuning is voor Moto Mods. Deze Mods kunnen op het toestel bevestigd worden middels de magneten en connectoren, waardoor je de functionaliteit uit kunt breiden. Denk bijvoorbeeld aan een projector, JBL speaker of een extra accupack. Wanneer er meer bekend is over de Moto Z Play, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel