Lenovo K6, K6 Note en K6 Power in stilte aangekondigd tijdens IFA

Tijdens de IFA in Berlijn hebben al verschillende merken hun nieuwe apparaten laten zien. In stilte heeft ook Lenovo een aantal nieuwe smartphones gepresenteerd. Eerder deze week werd al de Moto Z Play aangekondigd. Nu zijn de Lenovo K6, K6 Power en K6 Note aan de beurt, met een metalen behuizing, Full-HD display en vingerafdrukscanner.

Lenovo K6-serie

Een metalen behuizing, een vingerafdrukscanner en een Full-HD display, dat zijn de drie dingen die de toestellen uit de Lenovo K6-serie met elkaar gemeen hebben. Dit jaar lanceerde Lenovo al de Lenovo K5 (review). De Lenovo K6-serie bestaat uit drie toestellen genaamd K6, K6 Power en K6 Note. We zetten de details van de toestellen voor je op een rij.

Lenovo K6

Lenovo K6

De Lenovo K6 is een smartphone met een 5,0 inch display, een 3000 mAh accu en een 13MP camera en 8MP front-camera.Er is 16/32GB aan interne opslagruimte en er is 2GB aan RAM-geheugen. De processor betreft de Snapdragon 430 1.4 GHz octa-core en er is net als bij de K5 Dolby Atmos Audio integratie voor de beste geluidskwaliteit. De Lenovo K6 zal draaien op Android 6.0.1 Marshmallow. Ondersteuning voor 4G is op de K6 uiteraard ook aanwezig.

Lenovo K6 Note

Lenovo K6 Note

De Lenovo K6 Note heeft een 5,5 inch display. Ook hier vinden we de Snapdragon 430 octa-core processor en er is 3/4GB aan RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. De camera telt 16 megapixel en er is een 8 megapixel front-camera. Het metalen design van de Note doet een beetje denken aan de Mate-serie van Huawei. De accucapaciteit van de K6 Note bedraagt 4000 mAh en draait op Android 6.0.1 Marshmallow.

Lenovo K6 Power

Lenovo K6 Power

Ook bij de Lenovo K6 Power komen we een 5,0 inch Full-HD display tegen. Deze smartphone heeft eveneens een Snapdragon 430 processor aan boord en er is 2GB RAM/16GB intern of 3GB RAM/32GB intern. Net als bij de andere toestellen is het geheugen uitbreidbaar. De Lenovo K6 Power is standaard voorzien van dual-sim, wat bij de andere toestellen optioneel is. Verder is er een 13MP camera en een 8MP front-camera. Ook vinden we een 4000 mAh accu. Hiermee is de K6 Power eigenlijk alleen verschillend met de standaard K6 in de accu.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel