Lenovo K6 naar Nederland; ook interessante P2 en A Plus komen eraan

We schreven onlangs al over twee nieuwe smartphones die door Lenovo uitgebracht zullen gaan worden in Nederland, en vandaag komen we nog meer toestellen tegen. DroidApp ontdekte dat de Lenovo K6, de opvolger van de K5 eraan zit te komen. Ook komen de A Plus en Lenovo P2 naar ons land. Die laatste heeft een enorme accucapaciteit van 5100 mAh.

Lenovo smartphones naar Nederland

Eerder in september wist DroidApp al exclusief te melden dat de Lenovo B en de Lenovo C2 Power naar Nederland komen. Nu hebben we ontdekt dat Lenovo met nog meer toestellen naar Nederland komt. Het gaat om de Lenovo K6, Lenovo P2 en de Lenovo A Plus. Vooral de Lenovo P2 is met zijn enorme accucapaciteit erg interessant.

Lenovo K6

Lenovo K6

Ondere andere de Lenovo K6 zal ons land bereiken, de opvolger van de Lenovo K5. Dit toestel is voorzien van prima specificaties zoals een metalen behuizing, 13 megapixel camera en 5,0 inch Full-HD display. Net als zijn voorganger moet er weer sprake zijn van een goede geluidskwaliteit dankzij de Dolby Atmos speakers.

Vermoedelijk komt in oktober de Lenovo K6 al naar Nederland. De prijs bedraagt 199 euro en is al te bestellen bij Belsimpel.

Lenovo P2

Lenovo P2

Erg interessant is de Lenovo P2. Deze wordt aan de bovenkant van het segment geplaatst en is voorzien van een aluminium behuizing, een vingerafdrukscanner in de home-button en een enorme accucapaciteit van 5100 mAh. Het toestel wordt geleverd met een 5,5 inch Full-HD beeldscherm en maar liefst 4GB aan RAM-geheugen. Hoewel het lijkt alsof we hier te maken hebben met een high-end smartphone, is de prijs daar niet naar. Het toestel heeft een prijs meegekregen van 299 euro.

Het toestel wordt in november verwacht, zoals het er nu naar uitziet. Je kunt hem alvast bestellen bij Belsimpel.

Lenovo A Plus

Lenovo A Plus

Minder spannend is de Lenovo A Plus. Dit toestel heeft een prijskaartje van 99 euro en heeft een 4,5 inch beeldscherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. Er is een quad-core processor van MediaTek aanwezig en een 5 megapixel camera. Waar de K6 en P2 met Android 6.0 Marshmallow worden geleverd, is de Lenovo A Plus voorzien van Android 5.1 Lollipop. De accucapaciteit bedraagt 2000 mAh en er moet 4G ondersteuning gemist worden.

De Lenovo A Plus is vanaf begin oktober leverbaar en kan al aangeschaft worden bij Belsimpel.

Meer informatie

Wil je een overzicht met de specificaties van de toestellen? Raadpleeg dan de smartphone-pagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel