Lenovo B: budget-smartphone voor 99 euro komt naar Nederland

Lenovo wil het groter aanpakken in Nederland. Na de Lenovo K5 kwamen we van de week al met het nieuws dat de Lenovo C2 Power naar ons land komt. Nu heeft DroidApp ontdekt dat ook de Lenovo B naar Nederland komt. Deze smartphone is voorzien van Marshmallow en gaat voor minder dan 100 euro over de toonbank.

Lenovo B

Lenovo bracht eerder dit jaar de eerste smartphone onder haar eigen naam op de markt; de Lenovo K5. Deze week kwamen we tot de ontdekking dat ook de Lenovo C2 Power naar ons land komt en er komt nog een derde toestel aan; de Lenovo B, zo ontdekte DroidApp zojuist.

Lenovo B

Verwacht geen overweldigende prestaties en mogelijkheden bij de Lenovo B. Het toestel kost namelijk 99,00 euro en is voorzien van een 4,5 inch display met een resolutie van 800 x 480 pixels. Lenovo voorziet het toestel verder van een MediaTek 1.0 GHz quad-core processor, 8GB interne opslagruimte, 4G en dual-sim. Er is een 5 megapixel camera aanwezig en een 2 megapixel front-camera.

Hoewel Lenovo haar toestellen voorziet van de eigen Lenovo-skin, draait de smartphone op Android 6.0 Marshmallow. Er is verder WiFi, een FM-radio, GPS en Bluetooth aanwezig. De 2000 mAh accu is verwisselbaar en moet volgens de fabrikant een volle dag meegaan op een volle accu.

Lenovo B

Verkrijgbaarheid

We verwachten de Lenovo B op zijn vroegst volgende week/begin oktober in Nederland. Het toestel is alvast te bestellen bij Coolblue en Mobiel. Een overzicht van specificaties vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel